TOPlist


Cibulačka

  • Uživatelský recept
  • Autor: babuskajaruska
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr250
Natur bujón hovězí - suchý stav20
Cibule640
Oleje (všechny druhy)50
Mouka pšeničná hladká85
Voda1750

Energetická hodnota celkem: 5218 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 141 SAFA (g): 11 Cukry (g): 53 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 435 kJ

Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 11.8 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 4.4 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na oleji(30g) zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli (380 g), pak zaprášíme hl. moukou (50g) a opražíme do růžova. Pak zalijeme horkou vodou (1,75l) s rozpuštěnými dvěmi kostkami masoxu. Necháme povařit a pak ponorným mixerem rozšleháme do krémova.Na konec přilijeme 1/4 l horkého mléka pro zjemnění. Osolíme a dochutíme pepřem,ozdobíme petrželkou. Můžeme podávat s osmaženou žemlí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma