TOPlist


hovězí jazyk v omáčce

  • Uživatelský recept
  • Autor: vlastovka
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jazyk hovězí1500
Mouka pšeničná hladká100
Smetana na vaření 10 % tuku průměr250
Křen50

Energetická hodnota celkem: 14695 kJ

Bílkoviny (g): 260, Tuky (g): 236, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 112 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1470 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 11.2 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 1.1 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Jazyk vaříme v tlak hrnci s divokým kořením min 2,5 hodiny, potom ochladíme a oloupeme, pokrájíme na plátky, které vložíme do omáčky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma