TOPlist


Hovězí vařené, rajčatová omáčka, houskový knedlík

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr90
Oleje (všechny druhy)5
Cibule10
Mouka pšeničná hladká7
Rajský protlak20
Knedlíky houskové 60

Energetická hodnota celkem: 1697 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 6 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme doměkka. Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibulku, zaprášíme moukou, za stálého míchání zalijeme hovězím vývarem, přidáme protlak, bobkový list, nové koření, mírně osolíme a necháme důkladně provařit. Provařenou omáčku dochutíme, kdo má rád, můžeme přidat špetku skořice, případně sladidlo. Vařené hovězí maso dáme do omáčky, necháme prohřát. Podáváme s

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

17. 04. 2012 14:52

Terrad

Moc dobrá, jen jsem si jí udělala s těstovinama.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma