TOPlist


Srnčí na smetaně

  • Uživatelský recept
  • Autor: HelMad
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Srnčí kýta600
Cibule40
Oleje (všechny druhy)4
Zeleninová směs na svíčkovou350
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr150
Mouka pšeničná hladká40
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr10
Voda500

Energetická hodnota celkem: 6236 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 38 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1559 kJ

Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 18.8 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, masox(1/2), pepř, cukr, citron

Postup přípravy

Cibuli osmažíme, maso orestujeme, přidáme zeleninu pod svíčkovou a osolené podlejeme vodou a dusíme. Když je maso měkké zahustíme lžicí mouky ve smetaně.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma