TOPlist


Koprovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: babuskajaruska
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)40
Mouka pšeničná hladká100
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr750
Cukr průměr100
Kopr50
Ocet50
Sůl7
Voda1000

Energetická hodnota celkem: 6225 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 206 SAFA (g): 16 Cukry (g): 132 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1038 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 34.3 SAFA (g): 2.7 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, ocet

Postup přípravy

Z mouky a oleje uděláme jíšku. Zalijeme vroucí vodou a povaříme. Přidáme horké mléko. Ponorným mixerem odstraníme případné pucky. Dochutíme octem solí a cukrem. Na konec přidáme nasekaný kopr. Podáváme s vařeným vejcem a knedlíky. Je to dobré i s vařenými těstovinami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma