TOPlist


Vepřový guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: aktakv
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové libové průměr1066
Cibule196
Oleje (všechny druhy)15
Voda1500
Hraška50

Energetická hodnota celkem: 11767 kJ

Bílkoviny (g): 204, Tuky (g): 209, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 89 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 26.1, Sacharidy (g): 5.9 SAFA (g): 11.1 Cukry (g): 3.1 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, kmín, sušený česnek, mletá červená paprika

Postup přípravy

Cibuli orsetuju na oliv. oleji, přidám nakrájené maso, orestuju. Nasypu červenou papriku, párkrát prohodím a podliju teplou vodou. Osolím, okmínuju, přidám sušený česnek a dusím v papiňáku cca 25 minut. Rozmíchám si hrašku ve studené vodě, a přidám do guláše, provařím ještě cca 15 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma