TOPlist


Lasagne zapečené s mletým masem

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny průměr syrové45
Mrkev40
Celer řapíkatý30
Cibule20
Česnek6
Oleje (všechny druhy)5
Hovězí maso zadní průměr70
Rajčata 50
Rajský protlak20
Eidam 20 % průměr20

Energetická hodnota celkem: 1852 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 6 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme, mrkev a celer nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém oleji orestujeme jemně krájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso a důkladně ho opečeme. Pak doplníme mrkví, celerem a rajským protlakem, dusíme a jako poslední přidáme krájená rajčata. Do zapékacího pekáčku rozložíme masovou směs, plátky lasagní, posypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby asi na 30 minut zapéct.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

21. 07. 2019 19:17

sarka45

Uvařeno, ochutnáno. Výborný recept.

19. 02. 2015 13:29

Daniella84

Lasagne jsou velmi dobré.

13. 02. 2014 10:36

xxxVendy

zkusím to

05. 02. 2013 18:42

zdenalan

Také dělám je to dobrota.

27. 01. 2012 12:05

nonicka

Mňamka.. :o)

10. 01. 2012 20:50

jitume

VELMI DOBRÉ JÍDLO JEN BYCH ZELENINU POSTROUHALA ABY TO BYLO JEMNĚJŠÍ TĚSTOVINY MŮŽU NA JAKÝKOLI ZPŮZOB

01. 11. 2011 00:21

lenka.hudy

Miluju lasagne, nevíte jestli jdou koupit někde i celozrnné? ještě jsem na ně nikde nenarazila..

21. 09. 2011 10:06

djanula

Toho celeru je trošku škoda, protože ten je tam právě úplně super. Příště si ho tam dám ještě víc.

14. 08. 2011 13:14

Jaja77

Skvělé jídlo. Místo celeru jsem přidala cuketu. Chuťově opravdu výborné. Vřele doporučuji.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma