TOPlist


Játra na porku

  • Uživatelský recept
  • Autor: babuskajaruska
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bujón suchý stav12
Voda750
Solamyl30
Máslo20
Oleje (všechny druhy)30
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr200
Játra kuřecí350
Pór530

Energetická hodnota celkem: 7540 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 125, Sacharidy (g): 72 SAFA (g): 60 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 943 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma