TOPlist


Játra na cibulce

  • Uživatelský recept
  • Autor: Handula
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra vepřová300
Mouka pšeničná bílá průměr20
Sádlo vepřové škvařené20
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 2882 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 15 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1441 kJ

Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

pepř, sůl

Postup přípravy

Cibuli zpěníme na sádle, přidáme játra a restujeme. Opepříme, podlejeme vodou a dusíme doměkka. zahustíme vodou s moukou a ještě chvíli povaříme. Nakonec osolíme. Podáváme s rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma