TOPlist


Boršč_zeleninový

  • Uživatelský recept
  • Autor: benaja
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer - bulva50
Mrkev50
Petržel - kořen50
Rajský protlak15
Červená řepa150

Energetická hodnota celkem: 595 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 0 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma