TOPlist


Vepřová játra na rajčatech

  • Uživatelský recept
  • Autor: janavlaskova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)50
Víno portské50
Rajčata 250
Mouka pšeničná polohrubá50
Čabajka50
Játra vepřová400

Energetická hodnota celkem: 6418 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 91, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 24 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1605 kJ

Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 18.8 SAFA (g): 6 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

kari mleté, chilli, portské víno, sůl

Postup přípravy

Játra nakrájíme na plátky obalíme v mouce se solí, kari a chilli. Orestujeme do hněda na oleji, přidáme nakrájenou klobásu a oloupaná nakrájená rajčata. Šťávu zredukujeme na polovinu a přidáme portské víno. Podáváme s rýží, brambory, těstovinami nebo bagetou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma