TOPlist


bramborák

  • Uživatelský recept
  • Autor: janulkaalt
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní350
Mouka pšeničná polohrubá35
Vejce celá průměr55

Energetická hodnota celkem: 2001 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 2 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1001 kJ

Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 1 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

majoránka, sůl, pepř, česnek

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma