TOPlist


Krůtí játra na víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tanein
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Víno červené50
Oleje (všechny druhy)10
Rajčata 100
Cibule140
Játra drůbeží450

Energetická hodnota celkem: 3450 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 11 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1150 kJ

Bílkoviny (g): 35.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10.7 SAFA (g): 3.7 Cukry (g): 3.7 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Myslivecké koření

Postup přípravy

Očistíme játra a pokrájíme na kousky a naložíme do směsi mysliveckého koření a vína, na pánvi mezitím opečeme cibulku a potom i rajčata. Přidáme játra a případně podlijeme vodou nebo vývarem. Dusíme do měkka. Podáváme s rýží nebo se zeleninou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

26. 01. 2013 12:35

Varda

Tak to budu muset vyzkoušet . Játra mám ráda :-) Jen nevím, jak se udržet, abych k tomu nevyzunkla zbytek toho vína. :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma