TOPlist


Pizza - těsto + omajda

  • Uživatelský recept
  • Autor: vrosova
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná bílá průměr350
Oleje (všechny druhy)20
Krájená rajčata Valfrutta240
Droždí 10
Cukr průměr5
Česnek10

Energetická hodnota celkem: 6049 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 266 SAFA (g): 3 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1512 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 66.5 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Z 220 ml teplé vody, droždí a cukru udělat kvásek. Smíchat mouku, kávovou lžičku soli, kvásek a olej. Těsto nechat půl hodiny odpočinout, potřít krájenými rajčaty smíchanými s 2 stroužky česneku, špetkou soli, oreganem a bazalkou. Péct na 220 stupňů asi 15 minut dozlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma