TOPlist


buchta s rybízem

  • Uživatelský recept
  • Autor: varatko
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká175
Mouka pšeničná polohrubá200
Cukr průměr106
Prášek do pečiva12
Mléko trvanlivé 1,5% Pilos300
Vejce celá průměr65
Oleje (všechny druhy)150
Rybíz červený283

Energetická hodnota celkem: 14269 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 163, Sacharidy (g): 419 SAFA (g): 23 Cukry (g): 138 Vláknina (g): 46 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1427 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 41.9 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 13.8 Vláknina (g): 4.6 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Sypké potraviny nasypat do mísy, zamíchat, přidat tekuté, propracovat. Těsto nalít na plech, poklást libovolným ovocem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma