TOPlist


Rajčatová omáčka s tuňákem

  • Uživatelský recept
  • Autor: pidrmanka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tuňák ve vlastní šťávě130
Česnek3
Oleje (všechny druhy)8
Passata205

Energetická hodnota celkem: 958 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 1 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 479 kJ

Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

peperocino, bazalka.

Postup přípravy

Na olivovém oleji orestujeme česnek, když začne zlátnout přidáme tuňáka a následuje passata. Necháme třetinu odvařit a můžeme dochutit špetkou peperocina nebo bazalkou...prostě jak máme chuť. Na doplnění zeleniny přidávám 100 g cukety nebo baklažánu...

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma