TOPlist


zeleninový hrnec s hovězím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: vmpehlova
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr500
Cibule80
Oleje (všechny druhy)20
Mrkev300
Petržel - kořen200
Celer - bulva100
Brambory zimní300
Mouka pšeničná hladká15

Energetická hodnota celkem: 7172 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 133 SAFA (g): 30 Cukry (g): 46 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1434 kJ

Bílkoviny (g): 22.6, Tuky (g): 16.4, Sacharidy (g): 26.6 SAFA (g): 6 Cukry (g): 9.2 Vláknina (g): 4.6 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma