TOPlist


zelnice - bílá

  • Uživatelský recept
  • Autor: martik79
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)30
Cibule100
Zelí bílé hlávkové300
Voda3000
Mouka pšeničná hladká80
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr250

Energetická hodnota celkem: 5899 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 106, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 55 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 983 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 17.7, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 9.2 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, cukr, kmín,ocet

Postup přípravy

Na oleji opeču cibuli, přidám nakrájené zelí,sůl, kmín, podusím a pak přileju 3l vody a vařím dokud není zelí měkké. Poté zaliju závrtkou (mouka s vodou) Provařím a dochutím smetanou, solí, cukrem, octem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma