TOPlist


červená čočka se zeleninou a klobásou

  • Uživatelský recept
  • Autor: DrAlice81
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Klobása čabajská průměr240
Mrkev100
Pór50
Celer řapíkatý20
Čočka210
Voda800

Energetická hodnota celkem: 8348 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 134 SAFA (g): 53 Cukry (g): 33 Vláknina (g): 26 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 2087 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 33.5 SAFA (g): 13.3 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

nakrájíme klobásy, nasucho orestujeme na pánvi, pustí trochu tuku, do toho přidáme nastrouhanou mrkev, červenou čočku, promícháme, zalijeme vodou a přidáme zbylou zeleninu, dusíme do měkka ccca 5-7 minut

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

10. 07. 2017 20:34

Hanuja

Já tu čabajku moc nemusím.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma