TOPlist


Maďarský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: juvinka
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr550
Olej palmojádrový, kokosový30
Cibule50
Kečup60
Paprika červená170

Energetická hodnota celkem: 4712 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 38 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 785 kJ

Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, maďarský guláš, paprika

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli, poté přidáme kostky hovězího masa a podusíme, okořeníme solí, pepřem, paprikou a směsí na maďarský guláš, opět dusíme. Cca. po 30min. přidáme kečup a podlijeme. Těsně před koncem přidáme nakostičky nakrájenou červenou papariku. Vaříme doměkka, dle potřeby zahustíme. Podáváme s rýží nebo těstovinami

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma