TOPlist


jablečný štrůdl - sádlové těsto

  • Uživatelský recept
  • Autor: DrAlice81
  • Porce: 30.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sádlo vepřové škvařené40
Mouka pšeničná celozrnná200
Mouka pšeničná bílá200
Vejce celá průměr100
Jablka700

Energetická hodnota celkem: 9450 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 371 SAFA (g): 23 Cukry (g): 79 Vláknina (g): 46 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 315 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 12.4 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 2.6 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

suroviny na těsto dejte do pekárny na program těsto, vymíchat a chvíli nechat v teple, pak na vále vyválejte dva pláty, poklaďte jablky a zaviňte a upečte do zlatova.. v předehřáté troubě

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma