TOPlist


drůbeží játra na cibulce

  • Uživatelský recept
  • Autor: anna58
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda, minerální vody bez příchutě250
Olej palmojádrový, kokosový20
Špek90
Játra kuřecí500
Cibule340

Energetická hodnota celkem: 6985 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 124, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 64 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1397 kJ

Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 24.8, Sacharidy (g): 7.8 SAFA (g): 12.8 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, kmín, mletý pepř černý, kayenský pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma