TOPlist


hovězí špízy se zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: mojdulka
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr300
Paprika žlutá 80
Paprika zelená80
Cibule50
Bramborová kaše400

Energetická hodnota celkem: 3113 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 65 SAFA (g): 8 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 778 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 16.3 SAFA (g): 2 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

mořská sůl, pepř

Postup přípravy

Postup: Hovězí maso nakrájíme na větší kostky. Papriky zbavíme semínek, omyjeme je a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a pak rozdělíme na jednotlivé plátky. Potom střídavě napichujeme maso, papriku a cibuli. Potřeme olejem, posypeme mořskou solí a grilujeme, dokud není maso hotové. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma