TOPlist


Rizoto s hovězím masem a rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: HaninaD
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)200
Hovězí mleté průměr500
Rajčata konzervovaná240
Rajčatová štáva160
Hrášek mražený100
Olej palmojádrový, kokosový5
Bujón Natur (hotový výrobek)10

Energetická hodnota celkem: 8559 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 188 SAFA (g): 43 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2140 kJ

Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 10.8 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Natur hovězí bujón 1 kostka, sůl

Postup přípravy

Na oleji opečeme mleté maso, přidáme nakrájená rajčata, rajčatovou šťávu a hrášek. Vmícháme opranou rýži a podlijeme 0,5l bujónu. Podle chuťi osolíme. Dusíme asi 12-15 minut s občasným mícháním.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma