TOPlist


hovězí ptáčky

  • Uživatelský recept
  • Autor: DrAlice81
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 160

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej palmojádrový, kokosový21
Voda, minerální vody bez příchutě2500
Mouka pšeničná celozrnná70
Hořčice plnotučná průměr40
Okurky sterilované průměr50
Eidam 45%50
Moravské uzené50
Slanina anglická80
Hovězí maso zadní průměr800
Vejce celá průměr50

Energetická hodnota celkem: 8912 kJ

Bílkoviny (g): 215, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 52 SAFA (g): 61 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1273 kJ

Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 7.4 SAFA (g): 8.7 Cukry (g): 0.7 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, klademe slaninu, okurku, vejce, kousek uzeného, kousek sýra, zabalíme a spíchneme obalíme v mouce, naprudko orestujeme, podlijeme a vaříme v papiňáku cca 80 minut, poté vyjmeme ptáčky, zahustíme omáčku a podáváme s rýží, těstovinami, bramborami

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma