TOPlist


Hovězí na žampionech

  • Uživatelský recept
  • Autor: michalka1986
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr350
Žampiony170
Rýže dlouhozrnná (uvařená)400
Voda, minerální vody bez příchutě250
Cibule80
Olej palmojádrový, kokosový20

Energetická hodnota celkem: 4755 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 105 SAFA (g): 25 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2378 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 52.5 SAFA (g): 12.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, vegeta

Postup přípravy

Maso mírně naklepat, osolit, opepřit a na olivovém oleji prudce opect, až se maso zatáhne, pak ztlumit, posypat vegetou a péct. Pak přidat cibuli, později žampiony, podlít vodou a dusit. Jako příloha je uvařená rýže.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma