TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čertovský hrnec

Zpět
  • Autor: babika
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3623 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 102, SAFA (g): 0, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 906 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 25.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Na tuku osmahneme 250 g nakrájené cibule, 3 stroužky česneku nakrájeného na plátky, vložíme dle návodu nachystané pikantní kostky a opečeme. Přidáme 100 g na proužky nakrájené zelené papriky, 200 g na dílky nakrájených rajčat, 400 g fazolí v rajčatovém protlaku (konzerva), špetku chilli koření, pepř a sůl. Zalijeme vývarem z masoxu a asi 20 minut dusíme. Občas zlehka promícháme a pokud má být pokrm velmi pikantní, přidáme 1 feferonku. Podáváme s celozrnným pečivem nebo chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři