TOPlist


Bulharská čočka

  • Uživatelský recept
  • Autor: GabrielaC
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čočka červená (v suchém stavu)180
Cuketa110
Cibulka jarní30
Paprika bílá65
Rajčata 220
Olej palmojádrový, kokosový22
Mouka pšeničná bílá6

Energetická hodnota celkem: 3643 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 112 SAFA (g): 19 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 911 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 4.8 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek

Postup přípravy

Červenou čočku uvaříme do měkka. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme mouku, papriku, rajče, cuketu a chvilku podusíme v troše vody. Přidáme uvařenou čočku, ochutíme, podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma