TOPlist


Francouzké brambory s játry a syrečky

  • Uživatelský recept
  • Autor: blanecek
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana na vaření 12%210
Vejce celá průměr180
Žampiony200
Česnek30
Olej palmojádrový, kokosový30
Olomoucké tvarůžky 1%250
Brambory (syrové)800
Játra kuřecí300

Energetická hodnota celkem: 9272 kJ

Bílkoviny (g): 176, Tuky (g): 91, Sacharidy (g): 172 SAFA (g): 57 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1545 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 15.2, Sacharidy (g): 28.7 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, petrželka, paprika

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Česnek utřeme se solí a petrželkou a zamícháme do brambor. Vymažeme si pekáček, vložíme brambory, na ně poklademe nakrájená játra a syrečky. Vše posypeme sladkou paprikou. Zalijeme rozmíchanými vejci ve smetaně a zapečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma