TOPlist


chléb žitno-pšeničný domácí pekárna

  • Uživatelský recept
  • Autor: Madlame
  • Porce: 15.00
  • Doba přípravy (min.): 5

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka žitná tmavá275
Mouka pšeničná bílá275
Voda, minerální vody bez příchutě375
Ocet17
Sůl10
Droždí21

Energetická hodnota celkem: 8164 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 381 SAFA (g): 2 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 544 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 25.4 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 0.7 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

kmín, sůl, ocet (popř. semínka nutno dopočítat KJ)

Postup přípravy

do pekárny dáme teplou vodu, žitnou a pšeničnou mouku, sůl, kmín, kvasnice, nastavíme program na pečení chleba.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma