TOPlist


Omáčka z mletého masa

  • Uživatelský recept
  • Autor: iiviza
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr500
Smetana zakysaná 15%250
Cibule1
Červená řepa sterilovaná50
Brambory zimní100

Energetická hodnota celkem: 6832 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 123, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 64 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1708 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 30.8, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 16 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Směs na mleté maso nebo Pordavka.

Postup přípravy

Smažit mleté maso do růžová, přidat nakr. cibulí, a smažit dohromady. Přidat směs na mleté maso, míchat a nakonec kysanou smetanu. Pokud je omáčka příliš hustá přidat trochu mléka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma