TOPlist


Beránek

  • Uživatelský recept
  • Autor: holoubkova
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr110
Cukr bílý (řepný, třtinový)70
Mouka pšeničná polohrubá100
Olej palmojádrový, kokosový40
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)40
Kypřící prášek do pečiva6

Energetická hodnota celkem: 4858 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 147 SAFA (g): 38 Cukry (g): 72 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 607 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 18.4 SAFA (g): 4.8 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma