TOPlist


Jáhlová kaše s jablkem

  • Uživatelský recept
  • Autor: SarFi
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jáhly (v suchém stavu)45
Švestky sušené6
Med15
Vlašské ořechy5
Sójový nápoj Zajíc (suchý stav)5
Jablka100

Energetická hodnota celkem: 1450 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 66 SAFA (g): 1 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

skořice

Postup přípravy

Jáhly propláchneme vroucí vodou, zalijeme v hrnci vodou, přidáme sušené švestky nakrájené na kousky a vaříme min. 20 minut, nebo do měkka. Po uvaření přidáme lžíci medu, trochu sojového mléka, skořici, mleté ořechy. Přidáme nastrouhané jablko bez slupky, promícháme a podáváme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma