TOPlist


Křehký koláč s jablky

  • Uživatelský recept
  • Autor: hrdlika1
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablka500
Cukr hnědý (řepný, třtinový)80
Rozinky50
Těsto křehké na koláč100
Mouka pšeničná bílá5

Energetická hodnota celkem: 4808 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 227 SAFA (g): 11 Cukry (g): 175 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 28.4 SAFA (g): 1.4 Cukry (g): 21.9 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

Skořice

Postup přípravy

Jablka oloupeme a nakrájíme na tenké měsíčky. V misce smícháme s rozinkami, cukrem, skořicí a moukou. Vysypeme na těsto a přehneme okraje. Pečeme cca 30 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma