TOPlist


sýrová omáčka na steaky

  • Uživatelský recept
  • Autor: jaymz
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Gorgonzola 48%70
Parmezán 25%70
Máslo čerstvé50
Mouka pšeničná hladká20
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku)500
Cibule šalotka100

Energetická hodnota celkem: 5503 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 97, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 52 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 550 kJ

Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 5.2 Cukry (g): 3.1 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

muškátový oříšek, mletý pepř, sůl

Postup přípravy

Na rozehřátém másle opečeme jemně krájenou šalotku, vmícháme mouku a orestujeme na světlou jíšku, za stálého míchání vlijeme mléko, přivedeme k varu, ochutíme kořením, provaříme 15 minut, odstavíme a dochutíme strouhaným parmezánem a gorgonzolou. Přeléváme přes pečené maso

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma