TOPlist


mazancové bochánky

  • Uživatelský recept
  • Autor: DrAlice81
  • Porce: 16.00
  • Doba přípravy (min.): 160

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Droždí20
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)250
Žloutek40
Cukr hnědý (řepný, třtinový)20
Hera100
Mouka pšeničná polohrubá530
Rozinky80
Mandle25

Energetická hodnota celkem: 13445 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 492 SAFA (g): 44 Cukry (g): 90 Vláknina (g): 49 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 840 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 30.8 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 5.6 Vláknina (g): 3.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

stévie

Postup přípravy

vypracujte těsto a nechte vykynout, potom přidejte sekané mandle, rozinky, nechte propracovat, poté udělejte bochánky - nechte nakynout, potřeba troškou bílku rozmíchaného v mléce a posypejte mandlovými plátky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma