TOPlist


maďarský tvarohový koláč - upravený

  • Uživatelský recept
  • Autor: DrAlice81
  • Porce: 63.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tvaroh polotučný průměr500
Modifast Pudink (v suchém stavu)40
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)200
Bílek70
Vejce celá průměr220
Mouka pšeničná polohrubá230
Cukr bílý (řepný, třtinový)20
Cukr hnědý (řepný, třtinový)40
Hera200

Energetická hodnota celkem: 14255 kJ

Bílkoviny (g): 128, Tuky (g): 192, Sacharidy (g): 287 SAFA (g): 93 Cukry (g): 95 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 226 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 4.6 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

stevie, cukr, karob

Postup přípravy

vymíchejte dvě těsta, z hnědého udělejte válečky a dejte na plech vyložený pečícím papírem zalijte tvarohovým těstem a pečte

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma