Francouzský čokoládový koláč
- Uživatelský recept
- Autor: Lumidek
- Porce: 50.00
- Doba přípravy (min.): 40
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 125 |
Vejce celá průměr | 160 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Máslo čerstvé | 125 |
Čokoláda hořká 70 % průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 12964 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 204,
Sacharidy (g): 260
SAFA (g): 125
Cukry (g): 186
Vláknina (g): 36
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 259 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 5.2 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 3.7 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0
Dochucovadla:
může být 1/2 kypřícího prášku
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se