TOPlist


Chilli con carne

  • Uživatelský recept
  • Autor: babi1
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
oloupana rajcata400
Fazole červené v chilli omáčce (Bonduelle)400
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Paprika červená164
Cibule160
Česnek30
Hovězí mleté průměr300

Energetická hodnota celkem: 6097 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 83, Sacharidy (g): 92 SAFA (g): 26 Cukry (g): 43 Vláknina (g): 39 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1016 kJ

Bílkoviny (g): 13.7, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 15.3 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 7.2 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 1.8


Dochucovadla:

Oregano, sul, pepr, muze Tabasco

Postup přípravy

Cibuli a cesnek nakrajet na male kosticky, papriku na vetsi kousky.Na oleji zasklovatet cibuli a cesnek, pridat mlete maso.Po osmazeni masa pridat papriku,rajcata, na male kousicky nakrajene chillipapricky,konzervu cervenych fazoli s kukurici.Okorenit oreganem a pridat bobkovy list, pepr a sul.. Vse asi 10 minut na malem ohni povarit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma