TOPlist


Jablkový Margot koláč

  • Uživatelský recept
  • Autor: Atlan
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr55
Puding Originál Dr. Oetker (hotový pokrm)280
Jablka250
Margot50
Mouka pšeničná polohrubá200
Cukr bílý (řepný, třtinový)75
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)180
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)80
Kypřící prášek do pečiva10
Máslo čerstvé25
Rum hnědý40

Energetická hodnota celkem: 11574 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 125, Sacharidy (g): 366 SAFA (g): 32 Cukry (g): 152 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1447 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 45.8 SAFA (g): 4 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 2.9 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma