- Autor: krcil
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rybíz červený | 400 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Vejce celá průměr | 110 |
Hera | 70 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Mouka pšeničná hrubá | 250 |
Energetická hodnota celkem: 14426 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 616,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 284,
Vláknina (g): 56,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 577 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 24.6, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 11.4, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.