TOPlist


Vepřová dušená játra na cibulce

  • Uživatelský recept
  • Autor: akfes
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra vepřová600
Cibule100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)40
Mouka pšeničná hladká12

Energetická hodnota celkem: 5032 kJ

Bílkoviny (g): 128, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 15 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1258 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 6.3 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma