TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnová polévka

Zpět
  • Autor: katerzina
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl pepř

Energetická hodnota celkem: 18175 kJ

Bílkoviny (g): 203, Tuky (g): 135, Sacharidy (g): 568, SAFA (g): 63, Cukry (g): 128, Vláknina (g): 150, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 143 kJ

Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

CIzrnu přes noc namočíme. Následně uvaříme do měkka, rozmixujeme, přidáme smetanu, dle chuti sůl a pepř, povaříme. Při servírování dáme na hladinu polévky lžičku zakysané smetany.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři