TOPlist


Cizrnová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: katerzina
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna (v suchém stavu)1000
Smetana do omáček 19%250
Smetana zakysaná 15%250
Voda, minerální vody bez příchutě1000

Energetická hodnota celkem: 18175 kJ

Bílkoviny (g): 203, Tuky (g): 135, Sacharidy (g): 568 SAFA (g): 63 Cukry (g): 128 Vláknina (g): 150 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 143 kJ

Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl pepř

Postup přípravy

CIzrnu přes noc namočíme. Následně uvaříme do měkka, rozmixujeme, přidáme smetanu, dle chuti sůl a pepř, povaříme. Při servírování dáme na hladinu polévky lžičku zakysané smetany.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma