- Autor: katerzina
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna (v suchém stavu) | 1000 |
Smetana do omáček 19% | 250 |
Smetana zakysaná 15% | 250 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 18175 kJ
Bílkoviny (g): 203,
Tuky (g): 135,
Sacharidy (g): 568,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 128,
Vláknina (g): 150,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 143 kJ
Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
CIzrnu přes noc namočíme. Následně uvaříme do měkka, rozmixujeme, přidáme smetanu, dle chuti sůl a pepř, povaříme. Při servírování dáme na hladinu polévky lžičku zakysané smetany.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.