TOPlist


jablkový kompot

  • Uživatelský recept
  • Autor: normandie1
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jablka1200
Rozinky40
Švestky sušené90
Cukr hnědý (řepný, třtinový)20

Energetická hodnota celkem: 4636 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 266 SAFA (g): 0 Cukry (g): 212 Vláknina (g): 31 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ

Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 26.6 SAFA (g): 0 Cukry (g): 21.2 Vláknina (g): 3.1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma