TOPlist


Bramborak

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tereza Hyksova
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní250
Cibule5
Česnek2
Mouka pšeničná hladká50
Vejce celá průměr55
Sůl2
Olej olivový20

Energetická hodnota celkem: 2659 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 83 SAFA (g): 5 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 21 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.7 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma