TOPlist


Dušené hovězí po cikánsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: Renci34
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bujón průměr (hotový)250
Rajčata konzervovaná240
Paprika bílá100
Cibule240
rýžový olej30
Hovězí maso zadní průměr1100

Energetická hodnota celkem: 7858 kJ

Bílkoviny (g): 226, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 40 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1123 kJ

Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 5.1 SAFA (g): 5.7 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1.1


Dochucovadla:

cikánské koření Petra Stupky

Postup přípravy

potřít maso cikánským kořením (výborné je od Petra Stupky); pak maso orestovat do tm. hněda; maso vyndat a orestovat cibuli; přidat pokrájenou papriku a konzervovaná rajčata; vše přendat do tlakového hrnce a zalít hovězím vývarem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma