TOPlist


Baklava

  • Uživatelský recept
  • Autor: Rumenka87
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná bílá450
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)14
Vlašské ořechy150
Máslo čerstvé100
Cukr hnědý (řepný, třtinový)200
Citronová šťáva100

Energetická hodnota celkem: 17654 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 191, Sacharidy (g): 546 SAFA (g): 71 Cukry (g): 215 Vláknina (g): 30 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2942 kJ

Bílkoviny (g): 11.7, Tuky (g): 31.8, Sacharidy (g): 91 SAFA (g): 11.8 Cukry (g): 35.8 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma