TOPlist


sýrová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: jarkubka
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Smetana na vaření 12%500
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)300
Eidam 30%40
Niva 50%40
Kuřecí stehno bez kůže700
Mouka pšeničná hladká40
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 9102 kJ

Bílkoviny (g): 188, Tuky (g): 118, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 72 Cukry (g): 42 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1300 kJ

Bílkoviny (g): 26.9, Tuky (g): 16.9, Sacharidy (g): 10.7 SAFA (g): 10.3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

na oleji opražíme cibulku, přidáme maso a zprudka opečeme. Pak podusíme ve vlastní šťávě do měkka. Přidáme nastrouhaný sýr, a tavený sýr rozkvedlaný ve smetaně s moukou. Necháme zavřít a naléváme na těstoviny

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma