TOPlist


rajská omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: renatka13
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, nové koření, bobkový list, skořice, cukr nebo sladidlo

Postup přípravy

Na oleji zpěníme na drobno makrájenou 1 středně velkou cibuli přidáme nové kořenéí bobkový list 2 rajské protlaky trochu mleté skořice(ale nemusí být)a do tohoto základu vložíme půl kg masa nejlépe hovězí přední.Vaříme tak dlouho až maso změkne, potom přidáme protlaky povaříme a zahustímesmetanou, ale pozor na množství.Dochutímecukrem či sladidlem Jko přílohu mohou být těstoviny nebo knedlíky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma