- Autor: 6vranka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 200 |
Česnek | 25 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 20 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 830 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 277 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
oloupaný syrový celer nastrouhat na jemno, zakápnout citronem, 2-3 stroužky česneku, 2 lžičky tatarky. Smíchat, podávat s celozrným rohlíkem nebo topinkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.